Svarta klackar

 (Klicka på bilden för att beställa hem dem)
Till en början när jag såg den här designen på skor var jag lite kritisk. Men jag måste säga att de växer på mig mer och mer!
Det ser jätte fräscht ut att ha dem till ett par svarta tajta jeans och kanske en vit blus till exempel. Dessutom finns det skor i samma modell som är fodrade som man kan ha i vinter. Praktiskt med den tjocka klacken också för när det blir halt på vintern!
 
 
 
 

Dagens citat

One good thing about music,
when it hits you,
you feel no pain.
 

- Bob Marley
 
 

Tuffaste tjej karaktärerna

Det är något speciellt med en riktigt tuff tjej i en film. Tuffa killar finns ju i det flesta filmer, man när det är en tjej så kan man inte låta bli att bara beundra dem! Här har jag valt ut några av de tuffaste tjejerna som jag sett på tv. Om ni har några att tillägga så får ni gärna slänga in en komentar!
 
Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)
 Det kanske inte är någon schock att Katniss (från The Hungergames) skulle befinna sig på den här listan, för visst är hon ändå riktigt cool? Inte bara det faktum att hon kan skjuta pilbåge och lyckas överlista ett spel skapat av regeringen, men hon har också en extrem kämpar vilja och det krävs mer än två dussin mordlystna ungdomar och en flock agressiva vargar för att klå den här tjejen!
 
 
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
 Daenerys Targaryen från Game of thrones tycker jag förtjänar en plats på den här listan. Under hennes oemotståndliga skönhet gömmer sig en riktig krigare. Hon började som en liten flicka som blev bortgift, och blev en mor till drakar och en fruktad härskare i riket. Ja, det skulle krävas mycket för att få henne att tiga!
 
Michonne (Danai Gurira)
 Jag kan lätt säga att Michonne (från The walking dead) är en av mina absoluta favorit karaktärer ur den serien. Hon visar ingen rädsla och mer förnuft en de flesta och lyckas klara sig galant i en värld invarderad av zombien. Och hennes vapen gör henne inte mindre tuff!

Dagens citat

Trust yourself, you know more
than you think you do.
 

- Benjamin Spock
 

Vart vill du åka i vinter?







Lyxhotell i Bangkok

Lebua at state tower måste vara något av de vackraste hotellen jag någonsin har sett! Hotellet ligger i Bangkok och har en underbar utsikt över hela staden och floden Chao Phraya.
De har en lyxig restaurang på tackterassen och även en skybar. Ja, kolla själv på bilderna. Där skulle jag iallafall vilja bo!
 

Dagens citat

If you don't like something
change it.
If you can't change it, change your
attitude.
 
- Maya Angelou
 
 

Recept för "gänget"

Alla har nog varit på något ställe där det är ett tjejgäng som "regerar". Iallafall i grundskolan och gymnasiet är det väldigt vanligt. Vi har nog alla känt den där viljan att ha samhörighet och acception av dom samtidigt som vi känt hat och avundsjuka mot dem.
Här kommer ett recept för det typiska "tjejgänget"!

 
Namn: Nathalie Olsson
Vi har väll alla träffat den här tjejen. Hon har välvårdat hår, är snyggt sminkad och har snygg klädstil. Var hon än befinner sig och i alla situationer hon hamnar i så verkar hon alltid ha läget under kontroll, vet alltid vad hon ska säga, de rätta orden hittar alltid vägen ut ur hennes mun. Hennes närvaro lyckas alltid dra till sig din blick, med eller utan ditt omtycke.
Ja det är förståss hon som är ledaren i gruppen. Hon är den som tar de första steget i det mesta, som talar första ordet till andra människor och hon är den första som markerar det om något är "fult" eller "ute" eller "överklassat".
Hennes kärleksliv ska vi inte tala om. Det verkar alltid vara drama och hjärtkrossning åt alla håll. Några gånger om året super hon ner sig efter ett misslyckat förhållande och det verkar alltid vara en grupp klasskompisar där som hjälper till att hålla henne på fötterna (vart var dom när du låg själv och spydde i en buske?).

 
Namn: Desiré Melbourne
Alla ledare behöver förståss också en axel att gråta på. Jag presenterar er Nathalies agerande bästa vän. Desiré är en söt tjej som de flesta gillar. Hon är trevlig och skrattar mycket och de flesta tycker att hon är så mycket bättre än hennes bästa vän (fast ingen säger det till dem förståss). Ibland lyckas Desiré få all uppmärksamhet men de håller oftast inte länge förrän hennes kompis tar över i strålkastaren.
Men trots detta är hon en trogen vän till Nathalie. Hon är alltid där när hon behövs och står alltid upp för henne, de få gånger hon behöver det.
På fester verkar hon alltid dricka för mycket, och kvällarna slutar ofta med att hon bärs hem till några oroliga föräldrar.

 
Namn: Anna Blom
Vi får inte glömma den här tjejen. Hennes föräldrar är extremt rika och hon får allt hon pekar på. Tack vare hennes föräldrars inkomst är hennes garderob alltid "up to date" och hon bär alltid de mordernaste skorna och de dyraste handväskorna. Alla vet att utan allt det här och hennes dyra frisyrer och permanentor skulle hon antagligen inte ha en chans att vara en del av "gänget". Egentligen är hon inte ens så vacker.
Sommrarna spenderar hon ofta utomlands i lyxhotell och vintrarna i åre eller på alperna.
Hon är aktiv på facebook och instagram och lägger alltid upp bilder på lyx middagar i fina restauranger, dyra märkes kläder hon fått och bilder på hennes ädla chihuahua.

 
Namn: Lina Gunnarson Tapperblom
Den här tjejen anstränger sig alldeles för hårt för att vara med i gänget. Det är bara med nöd och näppe som hon lyckas vara kvar. Vissa dagar får hon lov att sitta med dem, andra dagar när hon inte är lika välkommen ser hon mest ensam ut, som en borttappad hundvalp.
Men när gruppen behöver något som de inte vågar fixa själva är hon plötsligt den hedligaste gruppmedlemmen av alla! Utanför skolan får hon bara ibland vara med på gängets helgplaner, men ofta blir hon hemma.
Många tycker att hon behandlas illa av de andra och har försökt prata med henne och välkomna henne, men hon är trogen till sin grupp och vägrar ta någon annans hand.
 

Känner ni igen någon av dessa fyra personer?
 
 
 
 
OBS: Övre personer är 100% påhittade.

Kängor

Nu börjar det verkligen bita i fötterna när man har på sig sina tunna tygskor från sommaren, så det kanske är dags att byta ut dem lite!
Har letat fram några snygga kängor åt er här nedan. (Klicka på bilderna för att komma till hemsidan)
 
 
 
 

Hey Brother

Jag vet att jag nyligen la upp en av Aviciis andra låtar. Men varje gång jag lyssnar på den så gillar jag den bara mer och mer!
 

Primeboots eller hunters?

Ja vad tycker ni egentligen är snyggast? Primeboots eller hunters?
Visserligen börjar kanske hunters bli lite ute nu, men de verkar aldrig faila i att se snygga och stilrena ut.




Dagens citat




iPhone iOS 7

Ingen har väll missat iPhones nya uppdatering antar jag?
Jag har inget emot Apple som företag. Eller snarare älskar jag dem! De gör faktiskt väldigt bra datorer och mobiler. Alla deras produkter är välgjorda och för att inte tala om snygga.
Men tillomed jag som en trogen Applelist måste säga att den nya designen påminner något extremt om samsungs mobiler.
Det är lite synd faktiskt. Deras gamla design hade alltid varit väldigt stilren. Den såg fräsch och lyxig ut på något sätt. Dessutom var de ensamma om den designen. Jag har hört väldigt många säga att de tycker den är "barnslig".

Som en kortslutsats skulle jag vilja säga att jag personligen tycker om designen, men håller helt klart med om att den påminner mycket om samsung.




Har du några åsikter du vill dela med dig av? 

Släng in en kommentar vet jag!

Kalla tider

Idag kände man verkligen att sommaren hade tagit slut i Stockholms gator. Isiga vindar och morgon dis.
Men det tänker jag inte deppa för iallafall!
Även om väntan på tidiga morgon bussar kan vara rätt så förjävlig så måste man medge att det kan vara riktigt mysigt att sitta inne med en kopp te framför vedspisen medan vinden viner utanför. Eller sitta inne på ett fik och dricka varm choklad med sina vänner någonstans i slussen.
 
Jag hoppas att början på eran vinter har varit riktigt trevlig och att fortsättningen blir lika trevlig (särskilt med mig som sällskap..;). Puss på er!
 

RSS 2.0